Bog & idéAstrid Rønsen

Bøger skrevet af Astrid Rønsen

Læs mere om Astrid Rønsen
1 produkter
1 produkter
Å fullføre et liv : omsorg for døende og de som står nær
Å fullføre et liv : omsorg for døende og de som står nærAstrid Rønsen
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Å fullføre et liv : omsorg for døende og de som står nær

Mere om Astrid Rønsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Astrid Rønsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Å fullføre et liv : omsorg for døende og de som står nær". Den er udgivet af Gyldendal akademisk på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Å fullføre et liv : omsorg for døende og de som står nær" af Astrid Rønsen

Hos Bog & idé er "Å fullføre et liv : omsorg for døende og de som står nær" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Endnu en af Astrid Rønsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Rønsen