Bog & idéAthina Delskov og Lene Sonne

Bøger skrevet af Athina Delskov og Lene Sonne

Læs mere om Athina Delskov og Lene Sonne
1 produkter
1 produkter
Sensitive unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sensitive ungeAthina Delskov og Lene Sonne
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Sensitive unge

Mere om Athina Delskov og Lene Sonne

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Athina Delskov og Lene Sonne. På listen nedenfor finder du Sonnes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til sensitive børn" udgivet af Aronsen - "Sensitive unge" udgivet af Aronsen - "Sensitive børn" udgivet af Aronsen

Bøger af Athina Delskov og Lene Sonne

Du kan finde tre bøger af Athina Delskov og Lene Sonne her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Athina Delskov og Lene Sonne kommer i samtlige formater. Sonnes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Aronsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Athina Delskov og Lene Sonnes "Introduktion til sensitive børn"

Det er muligt at købe Athina Delskov og Lene Sonnes "Introduktion til sensitive børn" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Introduktion til sensitive børn" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aronsen.

Athina Delskov og Lene Sonne "Sensitive unge"

Hos Bog & idé er "Sensitive unge" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aronsen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Athina Delskov og Lene Sonne