Bog & idéAtle Ødegård

Bøger skrevet af Atle Ødegård

Læs mere om Atle Ødegård
2 produkter
2 produkter
Sykehjemmet : hjem, helseinstitusjon og arbeidsplass
Sykehjemmet : hjem, helseinstitusjon og arbeidsplasshjem
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Sykehjemmet : hjem, helseinstitusjon og arbeidsplass
Den profesjonelle hjelperrollen : en refleksjonshåndbok for studenter og utøvere innen helse- og sosialfag
Den profesjonelle hjelperrollen : en refleksjonshåndbok for studenter og utøvere innen helse- og sosialfagAtle Ødegård
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Den profesjonelle hjelperrollen : en refleksjonshåndbok for studenter og utøvere innen helse- og sosialfag

Mere om Atle Ødegård

Der findes forskellige bøger fra Atle Ødegård tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Ødegård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Den profesjonelle hjelperrollen : en refleksjonshåndbok for studenter og utøvere innen helse- og sosialfag" udgivet af Fagbokforlaget - "Samskaping : sosial innovasjon for helse og velferd" udgivet af Universitetsforlaget

Atle Ødegårds bøger

Du kan finde to bøger af Atle Ødegård her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Ødegårds bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Ødegård er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Atle Ødegårds "Den profesjonelle hjelperrollen : en refleksjonshåndbok for studenter og utøvere innen helse- og sosialfag"

"Den profesjonelle hjelperrollen : en refleksjonshåndbok for studenter og utøvere innen helse- og sosialfag" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Samskaping : sosial innovasjon for helse og velferd" af Atle Ødegård

"Samskaping : sosial innovasjon for helse og velferd" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Atle Ødegård