Bog & idéAudre Lorde

Bøger skrevet af Audre Lorde

Læs mere om Audre Lorde
3 produkter
3 produkter
Der er ingen ærlige digte om døde kvinder
Der er ingen ærlige digte om døde kvinderAudre Lorde
99,95 DKK
Hæftet
(4)
Der er ingen ærlige digte om døde kvinder
Din tavshed kan ikke beskytte dig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Din tavshed kan ikke beskytte digAudre Lorde
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Din tavshed kan ikke beskytte dig
Din tavshed kan ikke beskytte dig
Din tavshed kan ikke beskytte digAudre Lorde
119,95 DKK
EBOG
(2)
Din tavshed kan ikke beskytte dig

Mere om Audre Lorde

Hvis du søger en bog fra Audre Lorde, kan du købe et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Lordes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din tavshed kan ikke beskytte dig" udgivet af Forlaget Mindspace - "Din tavshed kan ikke beskytte dig" udgivet af Forlaget Mindspace - "Der er ingen ærlige digte om døde kvinder" udgivet af OVO press - "Der er ingen ærlige digte om døde kvinder" udgivet af OVO press

Bøger skrevet af Audre Lorde

Du kan købe fire bøger af Audre Lorde her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Audre Lorde bøger i udvalgte formater. Lordes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Audre Lordes "Din tavshed kan ikke beskytte dig"

"Din tavshed kan ikke beskytte dig" findes på den digitale boghylde som ebog. "Din tavshed kan ikke beskytte dig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mindspace.

"Din tavshed kan ikke beskytte dig" af Audre Lorde

"Din tavshed kan ikke beskytte dig" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Mindspace, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Audre Lorde