Bog & idéAyo Næsborg-Andersen

Bøger skrevet af Ayo Næsborg-Andersen

Læs mere om Ayo Næsborg-Andersen
2 produkter
2 produkter
Public Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Public LawPeter Munk Christiansen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Public Law
Human Rights in National Administrative Law
Human Rights in National Administrative LawAyo Næsborg-Andersen
489,95 DKK
EBOG
(0)
Human Rights in National Administrative Law

Mere om Ayo Næsborg-Andersen

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Ayo Næsborg-Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Næsborg-Andersen.
Bøgerne fra Ayo Næsborg-Andersen kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Human rights in national administrative law" udgivet af DJØF - "Human Rights in National Administrative Law" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Ayo Næsborg-Andersen

Du kan købe to bøger af Ayo Næsborg-Andersen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Næsborg-Andersens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Næsborg-Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ayo Næsborg-Andersens "Human rights in national administrative law"

"Human rights in national administrative law" kan købes som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Ayo Næsborg-Andersen. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Human Rights in National Administrative Law" af Ayo Næsborg-Andersen

"Human Rights in National Administrative Law" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ayo Næsborg-Andersen