Bog & idéBernhard Hagen

Bøger skrevet af Bernhard Hagen

Læs mere om Bernhard Hagen
1 produkter
1 produkter
La Grammatica
BOEGERTILSTAERKPRIS
La GrammaticaFlemming Forsberg
233,96 DKK
Hæftet
(0)
La Grammatica

Mere om Bernhard Hagen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Bernhard Hagen, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hagens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "La Grammatica" i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Gyldendal - "La Grammatica" i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Bernhard Hagen

Du kan finde to bøger af Bernhard Hagen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Hagen kommer blot som hæftet. Bøgerne af Hagen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"La Grammatica" af Bernhard Hagen

"La Grammatica" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Gyldendals gymnasiale grammatikker". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bernhard Hagen "La Grammatica"

Hos Bog & idé er "La Grammatica" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hagens serie "Gyldendals gymnasiale grammatikker". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Bernhard Hagen