Bog & idéBirgitte Husted Bendtsen

Bøger skrevet af Birgitte Husted Bendtsen

Læs mere om Birgitte Husted Bendtsen
2 produkter
2 produkter
Storkenæb
StorkenæbBirgitte Husted Bendtsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Storkenæb
Phlox
BOEGERTILSTAERKPRIS
PhloxBirgitte Husted Bendtsen
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Phlox

Mere om Birgitte Husted Bendtsen

Hvis du søger en bog skrevet af Birgitte Husted Bendtsen, har du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Husted Bendtsen.
Bøgerne fra Birgitte Husted Bendtsen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Storkenæb" udgivet af Bendtsens Boglager - "Phlox" udgivet af Geranium - "Phlox" udgivet af Bendtsens Boglager

Birgitte Husted Bendtsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Birgitte Husted Bendtsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Husted Bendtsens bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Husted Bendtsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Storkenæb" af Birgitte Husted Bendtsen

"Storkenæb" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Bendtsens Boglager, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Husted Bendtsen "Phlox"

"Phlox" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Geranium.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Husted Bendtsen