Bog & idéBjarne Frøslee Ibsen

Bøger skrevet af Bjarne Frøslee Ibsen

Læs mere om Bjarne Frøslee Ibsen
1 produkter
1 produkter
Set fra Fanø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Set fra FanøBjarne Frøslee Ibsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Set fra Fanø

Mere om Bjarne Frøslee Ibsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bjarne Frøslee Ibsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Frøslee Ibsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vold på arbejdet" udgivet af Trykværket - "Set fra Fanø" udgivet af Trykværket - "Politiets psykiske arbejdsmiljø og trivsel " i serien "Forskningsrapport" udgivet af Arbejdsmiljørådets Service Center - "Politiets psykiske arbejdsmiljø og trivsel " i serien "Forskningsrapport" udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Den voldsomme hændelse" udgivet af Gyldendal - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Bjarne Frøslee Ibsen

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Bjarne Frøslee Ibsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Frøslee Ibsens bøger fås i et udvalg af formater. Bjarne Frøslee Ibsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vold på arbejdet" af Bjarne Frøslee Ibsen

"Vold på arbejdet" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trykværket, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bjarne Frøslee Ibsen "Set fra Fanø"

"Set fra Fanø" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Frøslee Ibsen