Bog & idéBrian Azzarello

Bøger skrevet af Brian Azzarello

Læs mere om Brian Azzarello
0 produkter

Mere om Brian Azzarello

Brian Azzarello har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Azzarello.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Batman" udgivet af RW Edizioni - "Dark Knight III" udgivet af RW Edizioni - "Batman" udgivet af RW Edizioni - "Loveless - mord i Blackwater" udgivet af G. Floy Studio - "Loveless - hjemkomst" i serien "Loveless" udgivet af G. Floy Studio

Brian Azzarellos bøger

Brian Azzarello har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Brian Azzarello bøger i samtlige formater. Brian Azzarello bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Brian Azzarellos "Batman"

"Batman" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er RW Edizioni, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Brian Azzarello "Dark Knight III"

"Dark Knight III" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er RW Edizioni, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Azzarello