Bog & idéCatherine Fisher

Bøger skrevet af Catherine Fisher

Læs mere om Catherine Fisher
3 produkter
3 produkter
Dødens have
STREAM
Dødens haveCatherine Fisher
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Dødens have
Månens bjerge
STREAM
Månens bjergeCatherine Fisher
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Månens bjerge
Oraklet
STREAM
OrakletCatherine Fisher
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Oraklet

Mere om Catherine Fisher

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Catherine Fisher. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fishers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oraklet" udgivet af People’sPress - "Dødens Have" udgivet af Phabel - "Oraklet " i serien "Skorpionens Orden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dødens have" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Månens bjerge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Incarceron" udgivet af Phabel - "Oraklet" i serien "Skorpionens Orden" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Oraklet" i serien "Skorpionens Orden" udgivet af Phabel

Bøger af Catherine Fisher

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Catherine Fisher hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Catherine Fisher bøger i flere forskellige formater. Catherine Fisher bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Catherine Fishers "Oraklet"

Det er muligt at købe Catherine Fishers "Oraklet" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"Dødens Have" af Catherine Fisher

Det er muligt at købe Catherine Fishers "Dødens Have" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Phabel, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Catherine Fisher