Bog & idéChen Yinzhang

Bøger skrevet af Chen Yinzhang

Læs mere om Chen Yinzhang
0 produkter

Mere om Chen Yinzhang

Du kan kun bestille en enkelt bog af Chen Yinzhang her hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Nordic Welfare State". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet den på kinesisk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chen Yinzhangs "The Nordic Welfare State"

"The Nordic Welfare State" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på kinesisk.

Endnu en af Chen Yinzhang fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Chen Yinzhang