Bog & idéClaus Hedegaard Eriksen

Bøger skrevet af Claus Hedegaard Eriksen

Læs mere om Claus Hedegaard Eriksen
3 produkter
3 produkter
Skatteretten 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skatteretten 1Claus Hedegaard Eriksen
2177,96 DKK
Hardback
(0)
Skatteretten 1
Skatteretten 4
SkatterettenClaus Hedegaard Eriksen
1049,95 DKK
HARDBACK
(0)
Skatteretten
Skatteretten 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skatteretten 2Claus Hedegaard Eriksen
2168,96 DKK
Hardback
(0)
Skatteretten 2

Mere om Claus Hedegaard Eriksen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Claus Hedegaard Eriksen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Eriksens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skatteretten 1" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skatteretten 2" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skatteretten 1" udgivet af Karnov Group Denmark - "Skatteretten 2" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skatteretten 2" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skatteretten 1" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Skatteretten" udgivet af Karnov Group - "Skatteretten 3" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Beskatning af immaterielle aktiver" udgivet af DJØF

Mere om Claus Hedegaard Eriksens bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Claus Hedegaard Eriksen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Eriksens bøger fås i et udvalg af formater. Eriksens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skatteretten 1" af Claus Hedegaard Eriksen

Hos Bog & idé er "Skatteretten 1" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Skatteretten 2" af Claus Hedegaard Eriksen

Det er muligt at købe Claus Hedegaard Eriksens "Skatteretten 2" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Hedegaard Eriksen