Bog & idéClive Barker

Bøger skrevet af Clive Barker

Læs mere om Clive Barker
4 produkter
4 produkter
Das Verbotene  - Die Geschichte von Candyman
Das Verbotene - Die Geschichte von CandymanClive Barker
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Verbotene - Die Geschichte von Candyman
Evighedstyven
BOEGERTILSTAERKPRIS
EvighedstyvenClive Barker
207,46 DKK
Paperback
(0)
Evighedstyven
Evighedstyven
STREAM
EvighedstyvenClive Barker
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Evighedstyven
Evighedstyven
EvighedstyvenClive Barker
149,95 DKK
EBOG
(0)
Evighedstyven

Mere om Clive Barker

Clive Barker har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Barker.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Clive Barkers bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evighedstyven" udgivet af Kandor - "Das Verbotene - Die Geschichte von Candyman" udgivet af SAGA Egmont - "Evighedstyven" udgivet af Kandor - "Evighedstyven" udgivet af Kandor - "Abarat" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Clive Barkers bøger

Clive Barker har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Clive Barker kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Barker er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Evighedstyven" af Clive Barker

Det er muligt at købe Clive Barkers "Evighedstyven" som lydbog. Du kan desuden altid have "Evighedstyven" af Clive Barker med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kandor.

Clive Barker "Das Verbotene - Die Geschichte von Candyman"

Det er muligt at købe Clive Barkers "Das Verbotene - Die Geschichte von Candyman" som lydbog. Fordelen ved at have Clive Barkers "Das Verbotene - Die Geschichte von Candyman" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Clive Barker