Bog & idéElisabeth Hockauf

Bøger skrevet af Elisabeth Hockauf

Læs mere om Elisabeth Hockauf
1 produkter
1 produkter
Lær at tegne heste med farveblyanter
Lær at tegne heste med farveblyanterElisabeth Hockauf
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Lær at tegne heste med farveblyanter

Mere om Elisabeth Hockauf

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Elisabeth Hockauf. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hockaufs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lær at tegne dyr med farveblyanter" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Skriveforlaget - "Tegn med farveblyanter" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Skriveforlaget

Elisabeth Hockaufs bøger

Du kan bestille to bøger af Elisabeth Hockauf her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Hockauf som hæftet. Bøgerne af Hockauf er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Skriveforlaget.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lær at tegne dyr med farveblyanter" af Elisabeth Hockauf

Hos Bog & idé er "Lær at tegne dyr med farveblyanter" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Hockaufs serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Elisabeth Hockauf "Tegn med farveblyanter"

"Tegn med farveblyanter" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabeth Hockauf