Bog & idéElise Seip Tønnnesen

Bøger skrevet af Elise Seip Tønnnesen

Læs mere om Elise Seip Tønnnesen
1 produkter
1 produkter
At læse i alle fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
At læse i alle fagElise Seip Tønnnesen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
At læse i alle fag

Mere om Elise Seip Tønnnesen

Der er kun én bog af Elise Seip Tønnnesen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "At læse i alle fag". Den er udgivet af Klim på dansk. "At læse i alle fag" er desuden udgivet i serien "Læsevejlederen".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At læse i alle fag" af Elise Seip Tønnnesen

Det er muligt at købe Elise Seip Tønnnesens "At læse i alle fag" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Tønnnesens serie "Læsevejlederen". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Elise Seip Tønnnesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elise Seip Tønnnesen