Bog & idéEliyahu M. Goldratt

Bøger skrevet af Eliyahu M. Goldratt

Læs mere om Eliyahu M. Goldratt
1 produkter
1 produkter
Målet
BOEGERTILSTAERKPRIS
MåletEliyahu M. Goldratt
179,96 DKK
(0)
Målet

Mere om Eliyahu M. Goldratt

Der er flere forskellige bøger af Eliyahu M. Goldratt til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Goldratt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Målet" udgivet af Akademisk Forlag - "Målet" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Eliyahu M. Goldratts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Eliyahu M. Goldratt hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Goldratts bøger fås i flere formater. Bøgerne af Goldratt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eliyahu M. Goldratts "Målet"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Eliyahu M. Goldratt. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Eliyahu M. Goldratt "Målet"

Hos Bog & idé er "Målet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Eliyahu M. Goldratt