Bog & idéElizabeth Carney

Bøger skrevet af Elizabeth Carney

Læs mere om Elizabeth Carney
1 produkter
1 produkter
Alt om delfiner
Alt om delfinerElizabeth Carney
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Alt om delfiner

Mere om Elizabeth Carney

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Elizabeth Carney. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Carneys bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt om delfiner" i serien "Alt om" udgivet af HarperChildren - "Min første store bog om verden" i serien "National Geographic Kids¤Min første store bog om" udgivet af HarperChildren - "Alt om store katte" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Elizabeth Carney

Du kan købe tre bøger af Elizabeth Carney her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Elizabeth Carney bøger i flere forskellige formater. Elizabeth Carney bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elizabeth Carneys "Alt om delfiner"

"Alt om delfiner" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Alt om". Det er HarperChildren, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Elizabeth Carney "Min første store bog om verden"

Hos Bog & idé er "Min første store bog om verden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "National Geographic Kids¤Min første store bog om". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperChildren.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Carney