Bog & idéElizabeth Hammond

Bøger skrevet af Elizabeth Hammond

Læs mere om Elizabeth Hammond
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & cultureElizabeth Hammond
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & culture

Mere om Elizabeth Hammond

Elizabeth Hammond har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & culture". Det er Kuperard, der har udgivet den på engelsk. "Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & culture" er desuden tilknyttet serien "Culture Smart".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & culture" af Elizabeth Hammond

"Culture Smart Bosnia & Herzegovina: The essential guide to customs & culture" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Hammonds serie "Culture Smart". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

Endnu en af Elizabeth Hammond fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elizabeth Hammond