Bog & idéEllen Bak Åndahl

Bøger skrevet af Ellen Bak Åndahl

Læs mere om Ellen Bak Åndahl
2 produkter
2 produkter
Skriv og bliv læst
Skriv og bliv læstEllen Bak Åndahl og Susanne Nonboo Jacobsen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv og bliv læst
Skriv og bliv læst
Skriv og bliv læstEllen Bak Åndahl
289,95 DKK
EBOG
(0)
Skriv og bliv læst

Mere om Ellen Bak Åndahl

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ellen Bak Åndahl. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Bak Åndahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Lutter lykke eller surt stress?" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Effektive e-mails" udgivet af Frydenlund - "Skriv og bliv læst" udgivet af Frydenlund - "Effektive e-mails" udgivet af Frydenlund

Bøger af Ellen Bak Åndahl

Du kan bestille 11 bøger af Ellen Bak Åndahl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bak Åndahls bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Bak Åndahl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriv og bliv læst" af Ellen Bak Åndahl

"Skriv og bliv læst" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Skriv og bliv læst" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

"Skriv og bliv læst" af Ellen Bak Åndahl

"Skriv og bliv læst" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Bak Åndahl