Bog & idéEllen Kastberg Hinrichsen

Bøger skrevet af Ellen Kastberg Hinrichsen

Læs mere om Ellen Kastberg Hinrichsen
1 produkter
1 produkter
Bevægelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
BevægelseNils Erik Sjöberg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Bevægelse

Mere om Ellen Kastberg Hinrichsen

Der er mange bøger af Ellen Kastberg Hinrichsen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Hinrichsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Mere om Ellen Kastberg Hinrichsens bøger

Du kan finde to bøger af Ellen Kastberg Hinrichsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hinrichsens bøger kommer kun som hæftet. Hinrichsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bevægelse" af Ellen Kastberg Hinrichsen

Det er muligt at købe Ellen Kastberg Hinrichsens "Bevægelse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Bevægelse" af Ellen Kastberg Hinrichsen

"Bevægelse" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hinrichsens serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ellen Kastberg Hinrichsen