Bog & idéElley Cooper

Bøger skrevet af Elley Cooper

Læs mere om Elley Cooper
7 produkter
7 produkter
The Cliffs
The CliffsAndrea Waggener
129,95 DKK
Paperback
(1)
The Cliffs
Into the Pit
Into the PitScott Cawthon
129,95 DKK
Paperback
(1)
Into the Pit
Bunny Call
Bunny CallAndrea Waggener
129,95 DKK
Paperback
(1)
Bunny Call
1:35 AM
1:35 AMAndrea Waggener
129,95 DKK
Paperback
(1)
1:35 AM
Blackbird
BlackbirdAndrea Waggener
129,95 DKK
Paperback
(0)
Blackbird
Step Closer
Step CloserAndrea Waggener
129,95 DKK
Paperback
(1)
Step Closer
The Puppet Carver
The Puppet CarverScott Cawthon
129,95 DKK
Paperback
(0)
The Puppet Carver

Mere om Elley Cooper

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Elley Cooper. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Coopers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Cliffs" udgivet af Scholastic - "Bunny Call" udgivet af Scholastic - "Blackbird" udgivet af Scholastic - "0,06597222222222222" udgivet af Scholastic - "Step Closer" udgivet af Scholastic - "Into the Pit" udgivet af Scholastic

Elley Coopers bøger

Elley Cooper har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Coopers bøger kommer bare som paperback. Coopers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Scholastic.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Cliffs" af Elley Cooper

Hos Bog & idé er "The Cliffs" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Scholastic.

"Bunny Call" af Elley Cooper

"Bunny Call" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Scholastic.
Detaljer
Fulde navn:
Elley Cooper