Bog & idéElse Borch

Bøger skrevet af Else Borch

Læs mere om Else Borch
3 produkter
3 produkter
Luk op for den 3. alder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Luk op for den 3. alderElse Borch
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Luk op for den 3. alder
Luk op for den 3. alder
Luk op for den 3. alderElse Borch
159,95 DKK
EBOG
(0)
Luk op for den 3. alder
Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorer
STREAM
Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorerElse Borch
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorer

Mere om Else Borch

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Else Borch. På listen nedenfor har du de nyeste af Borchs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Luk op for den 3. alder" udgivet af Muusmann' Forlag - "Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorer" udgivet af SAGA Egmont - "Luk op for den 3. alder" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Else Borch

Der er tre tilgængelige bøger af Else Borch hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Else Borch kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Borch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Else Borchs "Luk op for den 3. alder"

Det er muligt at købe Else Borchs "Luk op for den 3. alder" som ebog. Med "Luk op for den 3. alder" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann' Forlag.

Else Borch "Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorer"

Hos Bog & idé er "Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorer" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Luk op for den tredje alder - Inspiration til unge seniorer" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Else Borch