Bog & idéElse Husted Kjær

Bøger skrevet af Else Husted Kjær

Læs mere om Else Husted Kjær
1 produkter
1 produkter
Vent Venligst en lille rejse under poesiens vinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vent Venligst en lille rejse under poesiens vingerElse Husted Kjær
82,96 DKK
Indbundet
(1)
Vent Venligst en lille rejse under poesiens vinger

Mere om Else Husted Kjær

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Else Husted Kjær. Det er "Vent Venligst en lille rejse under poesiens vinger". Den er publiceret af Forlaget Blå Iris på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Else Husted Kjærs "Vent Venligst en lille rejse under poesiens vinger"

Det er muligt at købe Else Husted Kjærs "Vent Venligst en lille rejse under poesiens vinger" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Forlaget Blå Iris, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Else Husted Kjær fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Else Husted Kjær