Bog & idéElse Iversen

Bøger skrevet af Else Iversen

Læs mere om Else Iversen
2 produkter
2 produkter
Mentorsamtalen
MentorsamtalenElse Iversen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Mentorsamtalen
Mentorsamtalen
MentorsamtalenElse Iversen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Mentorsamtalen

Mere om Else Iversen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Else Iversen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Iversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mentorsamtalen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Mentorsamtalen" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Mentorsamtalen" udgivet af Djøf Forlag - "Mentorsamtalen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Else Iversen

Else Iversen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Else Iversen fås i flere formater. Iversens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mentorsamtalen" af Else Iversen

"Mentorsamtalen" er til salg som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Iversen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Else Iversen "Mentorsamtalen"

"Mentorsamtalen" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Mentorsamtalen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Iversen