Bog & idéElse Lykke

Bøger skrevet af Else Lykke

Læs mere om Else Lykke
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Else Lykke

Hvis du er på jagt efter en bog fra Else Lykke, kan du købe et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lykkes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Else Lykke

Du kan købe tre bøger af Else Lykke her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe Lykkes bøger som indbundet. Derudover er bøgerne fra Lykke udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Else Lykkes "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Det er muligt at købe Else Lykkes "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Lykkes serie "Sosuserien¤SSA". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Else Lykke "Sygepleje"

Det er muligt at købe Else Lykkes "Sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Lykkes serie "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Lykke