Bog & idéElse Marie Dalgaard Frandsen

Bøger skrevet af Else Marie Dalgaard Frandsen

Læs mere om Else Marie Dalgaard Frandsen
1 produkter
1 produkter
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektorMatilde Høybye-Mortensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor

Mere om Else Marie Dalgaard Frandsen

Else Marie Dalgaard Frandsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" af Else Marie Dalgaard Frandsen

Det er muligt at købe Else Marie Dalgaard Frandsens "Styring og ledelse af professionelle i den offentlige sektor" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Frandsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Else Marie Dalgaard Frandsen