Bog & idéElse Østergård

Bøger skrevet af Else Østergård

Læs mere om Else Østergård
3 produkter
3 produkter
Nordbomønstre
BOEGERTILSTAERKPRIS
NordbomønstreElse Østergård
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Nordbomønstre
Som syet til jorden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Som syet til jordenElse Østergård
307,06 DKK
Indbundet
(0)
Som syet til jorden
Woven into the Earth
Woven into the EarthElse Østergård
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Woven into the Earth

Mere om Else Østergård

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Else Østergård. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Østergård.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Else Østergårds bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nordbomønstre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Woven into the Earth" udgivet af Aarhus University Press - "Nordbomønstre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Medieval garments reconstructed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Medieval Garments Reconstructed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Nordbomønstre" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Som syet til jorden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Woven into the Earth" udgivet af Aarhus University Press

Else Østergårds bøger

Else Østergård har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Else Østergård kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Østergård er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Else Østergårds "Nordbomønstre"

Hos Bog & idé er "Nordbomønstre" tilgængelig som e-bog. Med "Nordbomønstre" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Woven into the Earth" af Else Østergård

"Woven into the Earth" kan købes som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Østergård, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Østergård