Bog & idéElsebeth Gundersen Jensen

Bøger skrevet af Elsebeth Gundersen Jensen

Læs mere om Elsebeth Gundersen Jensen
2 produkter
2 produkter
Omphalos
OmphalosElsebeth Gundersen Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Omphalos
Visdommens Børn
Visdommens BørnElsebeth Gundersen Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Visdommens Børn

Mere om Elsebeth Gundersen Jensen

Hvis du mangler en bog fra Elsebeth Gundersen Jensen, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sankt Michaels Sanatorium" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Visdommens Børn" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Naamahs Sønner" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Elsebeth Gundersen Jensens bøger

Elsebeth Gundersen Jensen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Jensens bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget mellemgaard.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elsebeth Gundersen Jensens "Sankt Michaels Sanatorium"

"Sankt Michaels Sanatorium" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Visdommens Børn" af Elsebeth Gundersen Jensen

Det er muligt at købe Elsebeth Gundersen Jensens "Visdommens Børn" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Gundersen Jensen