Bog & idéElsebeth Gynther¤Bjarne Solberg

Bøger skrevet af Elsebeth Gynther¤Bjarne Solberg

Læs mere om Elsebeth Gynther¤Bjarne Solberg
1 produkter
1 produkter
Børnetøj du selv kan sy 0-4 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børnetøj du selv kan sy 0-4 årElsebeth Gynther¤Bjarne Solberg
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Børnetøj du selv kan sy 0-4 år

Mere om Elsebeth Gynther¤Bjarne Solberg

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Elsebeth Gynther¤Bjarne Solberg. Bogen har titlen "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år". Det er Klematis, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" af Elsebeth Gynther¤Bjarne Solberg

Hos Bog & idé er "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klematis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Solberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Gynther¤Bjarne Solberg