Bog & idéElsebeth Hauge

Bøger skrevet af Elsebeth Hauge

Læs mere om Elsebeth Hauge
2 produkter
2 produkter
Lederskam
LederskamElsebeth Hauge
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Lederskam
Lederskam
LederskamElsebeth Hauge
189,95 DKK
EBOG
(0)
Lederskam

Mere om Elsebeth Hauge

Der er forskellige bøger fra Elsebeth Hauge tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hauges bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lederskam" udgivet af Business Plus - "Lederskam" udgivet af Business Plus

Elsebeth Hauges bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Elsebeth Hauge hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Elsebeth Hauge fås i flere forskellige formater. Hauges bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Business Plus.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elsebeth Hauges "Lederskam"

Hos Bog & idé er "Lederskam" tilgængelig som ebog. Med "Lederskam" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Business Plus.

Elsebeth Hauge "Lederskam"

Hos Bog & idé er "Lederskam" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Business Plus.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Hauge