Bog & idéElsebeth Sanden

Bøger skrevet af Elsebeth Sanden

Læs mere om Elsebeth Sanden
1 produkter
1 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Elsebeth Sanden

Hvis du leder efter en bog af Elsebeth Sanden, kan du vælge i mellem et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Sanden.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Alverdens Geografi" udgivet af GO Forlag - "Gruppearbejde i undervisningen" udgivet af Frydenlund

Mere om Elsebeth Sandens bøger

Elsebeth Sanden har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Elsebeth Sanden fås i udvalgte formater. Sandens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elsebeth Sandens "Gymnasiepædagogik"

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Gymnasiepædagogik" af Elsebeth Sanden

"Gymnasiepædagogik" kan købes som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Sanden