Bog & idéEmil Hansen

Bøger skrevet af Emil Hansen

Læs mere om Emil Hansen
2 produkter
2 produkter
Influenca
InfluencaEmil Hansen
149,95 DKK
EBOG
(3)
Influenca
Influenca
STREAM
InfluencaEmil Hansen
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Influenca

Mere om Emil Hansen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Emil Hansen. På listen nedenfor har du Hansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Influenca" udgivet af Byens Forlag - "Influenca" udgivet af Byens Forlag - "Influenca" udgivet af Byens Forlag - "To liv - Fælles mål" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "To liv - fælles mål" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Emil Hansens bøger

Du kan bestille fem bøger af Emil Hansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Emil Hansen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Emil Hansens "Influenca"

"Influenca" er tilgængelig online som lydbog. Emil Hansens "Influenca" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.

Emil Hansen "Influenca"

"Influenca" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Emil Hansen