Bog & idéEmilien Crespo

Bøger skrevet af Emilien Crespo

Læs mere om Emilien Crespo
1 produkter
1 produkter
Soul of Los Angeles: A Guide to 30 Exceptional Experiences
Soul of Los Angeles: A Guide to 30 Exceptional ExperiencesEmilien Crespo
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Soul of Los Angeles: A Guide to 30 Exceptional Experiences

Mere om Emilien Crespo

Emilien Crespo har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Soul of Los Angeles: A Guide to 30 Exceptional Experiences". Den er publiceret af Éditions Jonglez på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Emilien Crespos "Soul of Los Angeles: A Guide to 30 Exceptional Experiences"

"Soul of Los Angeles: A Guide to 30 Exceptional Experiences" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Crespo, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Emilien Crespo