Bog & idéEmily King

Bøger skrevet af Emily King

Læs mere om Emily King
1 produkter
1 produkter
Pittsburgh
PittsburghEmily King
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Pittsburgh

Mere om Emily King

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Emily King. Bogen har titlen "Pittsburgh". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet den på engelsk. "Pittsburgh" er desuden en del af serien "Moon Handbooks".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pittsburgh" af Emily King

"Pittsburgh" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Kings serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Emily King skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Emily King