Bog & idéEmma Brynja Svane

Bøger skrevet af Emma Brynja Svane

Læs mere om Emma Brynja Svane
1 produkter
1 produkter
Kastebold
BOEGERTILSTAERKPRIS
KasteboldBrynja Svane
141,06 DKK
Paperback
(1)
Kastebold

Mere om Emma Brynja Svane

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Emma Brynja Svane. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Svane.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forviklinger" udgivet af Amanda Books - "Kastebold" udgivet af Amanda Books - "Politikeren" udgivet af Amanda Books

Bøger skrevet af Emma Brynja Svane

Der er tre tilgængelige bøger af Emma Brynja Svane hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Svanes bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Svane er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Amanda Books.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forviklinger" af Emma Brynja Svane

Det er muligt at købe Emma Brynja Svanes "Forviklinger" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Amanda Books.

Emma Brynja Svane "Kastebold"

"Kastebold" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Amanda Books.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Brynja Svane