Bog & idéEmma Cline

Bøger skrevet af Emma Cline

Læs mere om Emma Cline
2 produkter
2 produkter
Pigerne
STREAM
PigerneEmma Cline
139,95 DKK
Lydbog
(18)
Pigerne
Pigerne
PigerneEmma Cline
99,95 DKK
EBOG
(18)
Pigerne

Mere om Emma Cline

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Emma Cline. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Clines seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Emma Clines bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Daddy" udgivet af Chatto & Windus - "The Girls" udgivet af Vintage - "Pigerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pigerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pigerne" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Emma Cline

Du kan købe fem bøger af Emma Cline her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Clines bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Cline er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Emma Clines "Daddy"

Hos Bog & idé er "Daddy" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Chatto & Windus, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"The Girls" af Emma Cline

"The Girls" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Vintage, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Cline