Bog & idéEmma Rønberg Nielsen

Bøger skrevet af Emma Rønberg Nielsen

Læs mere om Emma Rønberg Nielsen
1 produkter
1 produkter
22 ture i København som du skal på
22 ture i København som du skal påVibe Skytte
249,95 DKK
Hæftet
(0)
22 ture i København som du skal på

Mere om Emma Rønberg Nielsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Emma Rønberg Nielsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "22 ture i København som du skal på". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"22 ture i København som du skal på" af Emma Rønberg Nielsen

Det er muligt at købe Emma Rønberg Nielsens "22 ture i København som du skal på" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Emma Rønberg Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Rønberg Nielsen