Bog & idéEmmanuel Macron

Bøger skrevet af Emmanuel Macron

Læs mere om Emmanuel Macron
1 produkter
1 produkter
Revolution
RevolutionEmmanuel Macron
279,95 DKK
Hæftet
(4)
Revolution

Mere om Emmanuel Macron

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Emmanuel Macron. På listen nedenfor ser du Macrons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Revolution" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Revolution" udgivet af Gyldendal - "Revolution" udgivet af Information - "Revolution" udgivet af Information

Bøger skrevet af Emmanuel Macron

Der er fire tilgængelige udgivelser af Emmanuel Macron hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Emmanuel Macron kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Macron er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Emmanuel Macrons "Revolution"

Det er muligt at købe Emmanuel Macrons "Revolution" som lydbog. Du kan også altid have "Revolution" af Emmanuel Macron med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Revolution" af Emmanuel Macron

"Revolution" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Emmanuel Macron