Bog & idéEric Behnke

Bøger skrevet af Eric Behnke

Læs mere om Eric Behnke
1 produkter
1 produkter
Ingeniørrapporter
IngeniørrapporterEric Behnke
99,95 DKK
Paperback
(0)
Ingeniørrapporter

Mere om Eric Behnke

Eric Behnke har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Behnkes bogudgivelser.
Bøgerne fra Eric Behnke findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ingeniørrapporter" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Report writing" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Ingeniørrapporter" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Report writing" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Engineers report" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Ingeniørrapporter" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Eric Behnkes bøger

Du kan bestille seks bøger af Eric Behnke her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Eric Behnke kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Behnke er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Nyt Teknisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eric Behnkes "Ingeniørrapporter"

Hos Bog & idé er "Ingeniørrapporter" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Eric Behnke "Report writing"

Det er muligt at købe Eric Behnkes "Report writing" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Eric Behnke