Bog & idéErich Karsholt & Henrik Stenholt

Bøger skrevet af Erich Karsholt & Henrik Stenholt

Læs mere om Erich Karsholt & Henrik Stenholt
2 produkter
2 produkter
Dansk Bilproduktion
Dansk BilproduktionErich Karsholt
599,95 DKK
Lærredsindbundet
(1)
Dansk Bilproduktion
Renault i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Renault i DanmarkErich Karsholt & Henrik Stenholt
414,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Renault i Danmark

Mere om Erich Karsholt & Henrik Stenholt

Der findes flere bøger fra Erich Karsholt & Henrik Stenholt tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Stenholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Bilproduktion" udgivet af Strandbergs Forlag A/S - "Renault i Danmark" i serien "Mennesker, biler og markedsføring" udgivet af Strandberg

Erich Karsholt & Henrik Stenholts bøger

Erich Karsholt & Henrik Stenholt har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Stenholt som lærredsindbundet. Bøgerne af Stenholt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk Bilproduktion" af Erich Karsholt & Henrik Stenholt

"Dansk Bilproduktion" er til salg som lærredsindbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Strandbergs Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Renault i Danmark" af Erich Karsholt & Henrik Stenholt

"Renault i Danmark" kan købes som lærredsindbundet. Endnu en af Erich Karsholt & Henrik Stenholt fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Mennesker, biler og markedsføring". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg.
Detaljer
Fulde navn:
Erich Karsholt & Henrik Stenholt