Bog & idéErik Brink Petersen

Bøger skrevet af Erik Brink Petersen

Læs mere om Erik Brink Petersen
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Erik Brink Petersen

Der er kun én bog af Erik Brink Petersen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Across the Western Baltic". Det er Sydsjællands Museum, der har publiceret den på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden en del af serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Across the Western Baltic" af Erik Brink Petersen

Det er muligt at købe Erik Brink Petersens "Across the Western Baltic" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Sydsjællands Museums publikationer". Det er Sydsjællands Museum, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Erik Brink Petersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Brink Petersen