Bog & idéErik Elgaard Sørensen

Bøger skrevet af Erik Elgaard Sørensen

Læs mere om Erik Elgaard Sørensen
1 produkter
1 produkter
Ledelse og læring -  i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og læring - i organisationerErik Elgaard Sørensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse og læring - i organisationer

Mere om Erik Elgaard Sørensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Erik Elgaard Sørensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Elgaard Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejefaglig ledelse" i serien "Publikation fra Afdeling for Sygeplejevidenskab, Aarhus Universitet." udgivet af Afdeling for Sygeplejevidenskab, Aarhus Universitet - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af HansReitzels - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfaglig ledelse" udgivet af Gad

Bøger af Erik Elgaard Sørensen

Du kan købe fire bøger af Erik Elgaard Sørensen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Elgaard Sørensens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Elgaard Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Elgaard Sørensens "Sygeplejefaglig ledelse"

Hos Bog & idé er "Sygeplejefaglig ledelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Elgaard Sørensens serie "Publikation fra Afdeling for Sygeplejevidenskab, Aarhus Universitet.". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Afdeling for Sygeplejevidenskab, Aarhus Universitet.

"Ledelse og læring - i organisationer" af Erik Elgaard Sørensen

Det er muligt at købe Erik Elgaard Sørensens "Ledelse og læring - i organisationer" som e-bog (pdf-format). Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Ledelse og læring - i organisationer" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Elgaard Sørensen