Bog & idéErik Erichsen

Bøger skrevet af Erik Erichsen

Læs mere om Erik Erichsen
2 produkter
2 produkter
Rebelkirugen
BOEGERTILSTAERKPRIS
RebelkirugenErik Erichsen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Rebelkirugen
Rebelkirurgen
STREAM
RebelkirurgenErik Erichsen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Rebelkirurgen

Mere om Erik Erichsen

Hvis du leder efter en bog af Erik Erichsen, ser du et bredt sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Erichsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rebelkirurgen" udgivet af Whipmedia - "Rebelkirugen" udgivet af Rebelkirugens Forlag

Erik Erichsens bøger

Du kan finde to bøger af Erik Erichsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Erik Erichsen bøger i samtlige formater. Erichsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Erichsens "Rebelkirurgen"

Det er muligt at købe Erik Erichsens "Rebelkirurgen" som lydbog. Du kan desuden altid have "Rebelkirurgen" af Erik Erichsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Whipmedia.

Erik Erichsen "Rebelkirugen"

Det er muligt at købe Erik Erichsens "Rebelkirugen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rebelkirugens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Erichsen