Bog & idéErik Falkum

Bøger skrevet af Erik Falkum

Læs mere om Erik Falkum
2 produkter
2 produkter
Hva er psykiatri? : om fagets grunnlagsspørsmål
Hva er psykiatri? : om fagets grunnlagsspørsmålom fagets grunnlagsspørsmål
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Hva er psykiatri? : om fagets grunnlagsspørsmål
Se mulighetene : arbeidsliv og psykisk helse
Se mulighetene : arbeidsliv og psykisk helseErik Falkum
759,95 DKK
Indbundet
(0)
Se mulighetene : arbeidsliv og psykisk helse

Mere om Erik Falkum

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Erik Falkum. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Falkum.
Bøgerne fra Erik Falkum udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "ABC i kognitiv terapi : startbok for helsearbeidere" udgivet af Fagbokforlaget - "Se mulighetene : arbeidsliv og psykisk helse" udgivet af Gyldendal akademisk

Erik Falkums bøger

Du kan finde to bøger af Erik Falkum her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Falkums bøger fås i flere forskellige formater. Falkums bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Falkums "ABC i kognitiv terapi : startbok for helsearbeidere"

Hos Bog & idé er "ABC i kognitiv terapi : startbok for helsearbeidere" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Erik Falkum "Se mulighetene : arbeidsliv og psykisk helse"

"Se mulighetene : arbeidsliv og psykisk helse" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Falkum