Bog & idéErik Furevik

Bøger skrevet af Erik Furevik

Læs mere om Erik Furevik
1 produkter
1 produkter
Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentar
Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentarElin Olsen
1179,95 DKK
Indbundet
(0)
Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentar

Mere om Erik Furevik

Der er blot én bog af Erik Furevik tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentar". Det er Universitetsforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentar" af Erik Furevik

Det er muligt at købe Erik Fureviks "Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentar" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Erik Furevik skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Furevik