Bog & idéErik Håkonsson

Bøger skrevet af Erik Håkonsson

Læs mere om Erik Håkonsson
1 produkter
1 produkter
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Metodehåndbog

Mere om Erik Håkonsson

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Erik Håkonsson. På listen nedenfor ser du Håkonssons seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Erik Håkonssons bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Med ført hånd" udgivet af Kvan - "En ekstra chance" udgivet af Alinea - "Begynderundervisningens didaktik" udgivet af Alinea - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Klar til at lære at læse" udgivet af Krogh

Mere om Erik Håkonssons bøger

Du kan finde fem bøger af Erik Håkonsson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Erik Håkonsson bøger i udvalgte formater. Erik Håkonsson bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Med ført hånd" af Erik Håkonsson

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Erik Håkonsson. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kvan.

Erik Håkonsson "En ekstra chance"

Det er muligt at købe Erik Håkonssons "En ekstra chance" som ebog. Hvis du køber "En ekstra chance" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på - og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Håkonsson