Bog & idéErik Larson

Bøger skrevet af Erik Larson

Læs mere om Erik Larson
1 produkter
1 produkter
De prægtige og de usle
BOEGERTILSTAERKPRIS
De prægtige og de usleErik Larson
331,96 DKK
Indbundet
(2)
De prægtige og de usle

Mere om Erik Larson

Der findes flere forskellige bøger fra Erik Larson tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Larson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De prægtige og de usle" udgivet af Gyldendal - "I ondskabens have" udgivet af Turbulenz - "Djævelen i den hvide by" udgivet af Turbulenz - "I ondskabens have" udgivet af Turbulenz

Bøger af Erik Larson

Der er fire tilgængelige bøger af Erik Larson hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Erik Larson bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Larson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De prægtige og de usle" af Erik Larson

Hos Bog & idé er "De prægtige og de usle" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"I ondskabens have" af Erik Larson

Dette er en også en fantastisk bog fra Larson, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Turbulenz, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Larson