Bog & idéErik Lohmann-Davidsen

Bøger skrevet af Erik Lohmann-Davidsen

Læs mere om Erik Lohmann-Davidsen
3 produkter
3 produkter
Psykologen og klienten - retligt set
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykologen og klienten - retligt setErik Lohmann-Davidsen
341,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykologen og klienten - retligt set
Jura for psykologer
Jura for psykologerErik Lohmann-Davidsen
489,95 DKK
EBOG
(0)
Jura for psykologer
Jura for psykologer
Jura for PsykologerErik Lohmann-Davidsen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Jura for Psykologer

Mere om Erik Lohmann-Davidsen

Hvis du er på jagt efter en bog af Erik Lohmann-Davidsen, ser du et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Lohmann-Davidsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jura for psykologer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Psykologen og klienten - retligt set" udgivet af Gyldendal - "Jura for Psykologer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Erik Lohmann-Davidsen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Erik Lohmann-Davidsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Lohmann-Davidsens bøger kommer i et udvalg af formater. Lohmann-Davidsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jura for psykologer" af Erik Lohmann-Davidsen

Hos Bog & idé er "Jura for psykologer" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Erik Lohmann-Davidsen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Psykologen og klienten - retligt set" af Erik Lohmann-Davidsen

"Psykologen og klienten - retligt set" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Lohmann-Davidsen