Bog & idéErik Magnus Boe

Bøger skrevet af Erik Magnus Boe

Læs mere om Erik Magnus Boe
1 produkter
1 produkter
Grunnleggende juridisk metode : en introduksjon til rett og rettstenkning
Grunnleggende juridisk metode : en introduksjon til rett og rettstenkningErik Magnus Boe
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Grunnleggende juridisk metode : en introduksjon til rett og rettstenkning

Mere om Erik Magnus Boe

Der er flere forskellige bøger fra Erik Magnus Boe på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Boe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Rettskildelære under debatt" udgivet af Universitetsforlaget - "Grunnleggende juridisk metode : en introduksjon til rett og rettstenkning" udgivet af Universitetsforlaget

Mere om Erik Magnus Boes bøger

Erik Magnus Boe har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Erik Magnus Boe bøger i flere forskellige formater. Boes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Universitetsforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Magnus Boes "Rettskildelære under debatt"

Det er muligt at købe Erik Magnus Boes "Rettskildelære under debatt" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

Erik Magnus Boe "Grunnleggende juridisk metode : en introduksjon til rett og rettstenkning"

Det er muligt at købe Erik Magnus Boes "Grunnleggende juridisk metode : en introduksjon til rett og rettstenkning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Magnus Boe