Bog & idéErik Meier Carlsen

Bøger skrevet af Erik Meier Carlsen

Læs mere om Erik Meier Carlsen
8 produkter
8 produkter
Den fjerde alliance
Den fjerde allianceErik Meier Carlsen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Den fjerde alliance
Dødebogen
DødebogenErik Meier Carlsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Dødebogen
Konger uden land
Konger uden landErik Meier Carlsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Konger uden land
Plads for dem alle? Strid og forvandling i Socialdemokratiet
Plads for dem alle? Strid og forvandling i SocialdemokratietErik Meier Carlsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Plads for dem alle? Strid og forvandling i Socialdemokratiet
Tilstedeværelsen
TilstedeværelsenErik Meier Carlsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tilstedeværelsen
De overflødiges oprør
De overflødiges oprørErik Meier Carlsen
69,95 DKK
e-bog
(0)
De overflødiges oprør
Politik i firserne
Politik i firserneErik Meier Carlsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Politik i firserne
Fagbossens fald
Fagbossens faldErik Meier Carlsen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Fagbossens fald

Mere om Erik Meier Carlsen

Der findes mange bøger fra Erik Meier Carlsen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Meier Carlsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politik i firserne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Plads for dem alle?" udgivet af Saga - "Konger uden land" udgivet af Saga - "Plads for dem alle? Strid og forvandling i Socialdemokratiet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Konger uden land" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Psykisk arbejdsmiljø på de tekniske skoler " udgivet af Arbejdsmiljøfondet - "Den fjerde alliance" udgivet af Gyldendal - "Fagbossens fald" udgivet af People'sPress - "Tilstedeværelsen" udgivet af Politikens Forlag - "Den fjerde alliance" udgivet af Gyldendal - "De overflødiges oprør" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fagbossens fald" udgivet af People’sPress - "Dødebogen" udgivet af Borgen

Bøger af Erik Meier Carlsen

Erik Meier Carlsen har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Erik Meier Carlsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Meier Carlsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Politik i firserne" af Erik Meier Carlsen

Hos Bog & idé er "Politik i firserne" tilgængelig som ebog. "Politik i firserne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Erik Meier Carlsen "Plads for dem alle?"

Hos Bog & idé er "Plads for dem alle?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Meier Carlsen